Centro veterinario en Reus con más de 30 años de experiencia a disposición de su mascota

Centro veterinario en Reus – Veterinarios con experiencia – Tu veterinario de confianza en Reus

Som veterinaris dedicats a oferir millor qualitat de vida a la seva mascota

Visiti'ns per tenir cura d'el membre especial de la família

115/5000 El nostre equip de guàrdia atén les 24 hores en cas d'emergències. NO ESPERI si es tracta de la salut de la seva mascota!

Centro veterinario en Reus

Treballem tant amb medicina preventiva com curativa per tenir cura de la seva mascota

Reus Vet contamos con un centro veterinario en Reus (provincia  Tarragona) con amplia experiencia, ofreciendo a nuestros clientes un completo servicio profesional basado en los más de 30 años de experiencia y el trato familiar a nuestros clientes.

Entre nuestros servicios profesionales, que van desde la cirugía, la vacunación y traumatología, nuestro equipo podrá cuidar de su mascota con todas las garantías.

Contamos además con un peluquero especialista para felinos y caninos, que cuenta con el apoyo de varios profesionales en el campo de los animales de compañía para ofrecer un resultado de calidad.

Tenim l'objectiu de millorar l'estat de salut de la seva mascota, per això treballem tant amb la medicina preventiva (campanyes d'informació puntuals, revisions mèdiques, vacunacions, identificacions per microxip, extensió de certificats, etcètera) com amb la curativa (diagnosi i tractament de malalties, intervencions quirúrgiques, tractament de lesions derivades d'accidents, etcètera).

Si cree que nuestra veterinaria puede ser el lugar adecuado para cuidar de su mascota, no dude en ponerse en contacto con nosotros a través de nuestro número de teléfono, nuestro formulario o visitándonos en nuestro centro veterinario en Reus.

Somos profesionales con experiencia y compromiso con lo que hacemos.

entrada centro veterinario en reus Reus Vet
laboratorio centro veterinario en reus

Nuestro centro veterinario de Reus

 – dispone de equipos de diagnóstico y tratamiento de última generación permitiéndonos efectuar desde retoques estéticos hasta diagnóstico avanzado y cirugías para mascotas.

 - ens permet oferir-li a gos, gat, o una altra mascota, el més alt nivell de cures veterinàries. 

115/5000 El nostre equip de guàrdia atén les 24 hores en cas d'emergències. NO ESPERI si es tracta de la salut de la seva mascota!

animales de compañia

Animals de companyia

Cura d'animals de companyia.

Cuidem el benestar i oferim tractaments veterinaris per a mascotes.

També oferim serveis de perruqueria canina i felina.

centro veterinario en Reus animales exóticos

animals exòtics

Cura d'animals exòtics.

Tenim cura de la salut de la seva mascota exòtica. 

No venem aquests tipus d'animals.

 

veterinario para urgencias en Reus

urgències

Contacti amb nosaltres per a intervencions d'urgència. Quan la teva mascota tingui una emergència mèdica contacti amb Reus Vet. 

Truqui'ns al:

977 755 702

 venta de complementos para mascotas

complements

Venem tota classe de productes per a mascotes. Productes alimentaris, de cura, joguines, roba, productes de neteja, accessoris.

centro veterinario en Reus para gatos

Contacti amb nosaltres Per a la cura de la la seva mascota

Ens ocupem tant de l'atenció urgent com de les necessitats de benestar del seu animal de companyia. Això vol dir que pot venir a la clínica per a consultes menors, com els exàmens periòdics i les vacunes, o aquells moments en que la seva mascota sembla estar apagada i necessita atenció veterinària ràpida.

Guardi el nostre número per a qualsevol situació com: erupcions cutànies, diarrea, genives pàl·lides, tos, plor, tremolors, picor a la pell, panteix, febre, vòmits o qualsevol altra cosa que el faci preocupar.