Posem més de 30 anys d'experiència a la disposició de la seva mascota

Som veterinaris dedicats a oferir millor qualitat de vida a la seva mascota

Visiti'ns per tenir cura d'el membre especial de la família

115/5000 El nostre equip de guàrdia atén les 24 hores en cas d'emergències. NO ESPERI si es tracta de la salut de la seva mascota!

Veterinari a Reus

Treballem tant amb medicina preventiva com curativa per tenir cura de la seva mascota

Reus Vet comptem amb un centre veterinari a Reus (Província Tarragona) amb àmplia experiència, oferint als nostres clients un complet servei professional basat en els més de 30 anys d'experiència i el tracte familiar als nostres clients.

Entre els nostres serveis professionals, que van des de la cirurgia, la vacunació i traumatologia, el nostre equip podrà tenir cura de la seva mascota amb totes les garanties. Comptem a més amb un perruquer especialista per felins i canins, que compta amb el suport de diversos professionals en el camp dels animals de companyia per oferir un resultat de qualitat.

Tenim l'objectiu de millorar l'estat de salut de la seva mascota, per això treballem tant amb la medicina preventiva (campanyes d'informació puntuals, revisions mèdiques, vacunacions, identificacions per microxip, extensió de certificats, etcètera) com amb la curativa (diagnosi i tractament de malalties, intervencions quirúrgiques, tractament de lesions derivades d'accidents, etcètera).

Si creu que la nostra veterinària pot ser el lloc adequat per tenir cura de la seva mascota, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres a través del nostre número de telèfon, el nostre formulari o visitant-nos en el nostre centre a Reus. Som professionals amb experiència i compromís amb el que fem.

La nostra clínica veterinària de Reus

 - disposa d'equips de diagnòstic i tractament d'última generació permetent-nos fer des retocs estètics fins diagnòstic avançat i cirurgies per a mascotes.

 - ens permet oferir-li a gos, gat, o una altra mascota, el més alt nivell de cures veterinàries. 

115/5000 El nostre equip de guàrdia atén les 24 hores en cas d'emergències. NO ESPERI si es tracta de la salut de la seva mascota!

Animals de companyia

Cura d'animals de companyia.

Cuidem el benestar i oferim tractaments veterinaris per a mascotes.

També oferim serveis de perruqueria canina i felina.

animals exòtics

Cura d'animals exòtics.

Tenim cura de la salut de la seva mascota exòtica. 

No venem aquests tipus d'animals.

 

urgències

Contacti amb nosaltres per a intervencions d'urgència. Quan la teva mascota tingui una emergència mèdica contacti amb Reus Vet. 

Truqui'ns al:

977 755 702

complements

Venem tota classe de productes per a mascotes. Productes alimentaris, de cura, joguines, roba, productes de neteja, accessoris.

Contacti amb nosaltres Per a la cura de la la seva mascota

Ens ocupem tant de l'atenció urgent com de les necessitats de benestar del seu animal de companyia. Això vol dir que pot venir a la clínica per a consultes menors, com els exàmens periòdics i les vacunes, o aquells moments en que la seva mascota sembla estar apagada i necessita atenció veterinària ràpida.

Guardi el nostre número per a qualsevol situació com: erupcions cutànies, diarrea, genives pàl·lides, tos, plor, tremolors, picor a la pell, panteix, febre, vòmits o qualsevol altra cosa que el faci preocupar.

caCatalan
es_ESSpanish caCatalan